Bunita isla di Kòrsou

Moru, bon dia.

Het is 10:06 uur, 31 graden en het voelt goed warm. In Nederland is het 6 uur later, en toch ook een goed en zonnig weekend. Kortom, ik ben weer op het mooie eiland Cuaçao. Gisteren aangekomen na een goede vlucht van ruim 9 uur. Dit keer met 32 exemplaren van mijn tweede gedichtenbundel "Onderweg met God" en nog 6 bundels van de eerste bundel "God is overal". In mijn handbagage, is toch wel even sjouwen, maar gelukkig werd ik gebracht naar Schiphol en werd ik hier opgehaald. En zo ben ik weer op het eiland waar mijn grootste schare fans woont en waar ik zo graag kom.

Het is afwachten hoeveel we er deze keer verkopen, misschien ben ik wel erg overmoedig geweest om er zoveel mee te nemen. Maar je weet het maar nooit. Zeker omdat algemeen bekend is dat de royalties naar de wijkvereniging FARS gaan in de wijk Rooi Santu. Dit keer een extraatje voor de Kerstviering. Voor de eerste bundel had ik nog wat bestellingen waaraan ik nu kan voldoen. En als we bundels overhouden, kunnen deze altijd vanuit de winkel Kas di Beibel verkocht worden.

Ook weer een goed moment om inspiratie op te doen voor de derde gedichtenbundel. Ben al aardig op weg, maar ik weet dat ik hier toch weer ideeën zal krijgen voor nieuwe gedichten. Het is ondertussen wel gebleken dat dit voor mij een inspirerende omgeving is om nieuwe gedichten te kunnen creëren. Zo zal de trilogie gevormd worden. Een trilogie van gedichten over mijn vele reizen tussen Curaçao en Nederland. En dan maar hopen dat ik er anderen mee kan bereiken en dat er mensen zijn die iets aan mijn worden hebben. Een vorm van steun of het vinden van antwoorden. Dan is mijn doel bereikt.

Pasa un bon dia i saludos,

Marja


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Bunita isla di Kòrsou

Yuda Kòrsou, Help Curaçao

Knielen voor God = poko poko, tiki tiki

Nog 4 dagen

Mi ta kla

Bijna klaar, nummer VIER